Lokacije Egzakta Medika klinika

Beograd - Zemun

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Egzakta Medika – Zemun je integralni deo sistema zdravstvene zaštite u Srbiji. Čini ga devet povezanih službi – služba medicine rada, služba opšte medicine, služba interne medicine, ginekologija, ORL, oftalmologija, ultrazvučna dijagnostika, neuropsihijatri, psiholozi i brojni konsultanti iz drugih grana medicine.

Profesionalizam, dugogodišnje iskustvo i posvećenost celog tima, uz savremenu i atestiranu opremu kojom Zavod raspolaže, garancija su visokog kvaliteta zdravstvenih usluga, potvrđenog uvedenim standardom ISO 9001.

Naš profesionalizam i iskustvo su prepoznale brojne kompanije sa kojima Zavod godinama uspešno sarađuje i brojni pacijenti, kojima se pružaju ne samo finansijski dostupne usluge na nivou primarne zdravstvene zaštite, već i osećaj pripadnosti zdravstvenoj ustanovi na koju se uvek mogu osloniti.

Zavod Egzakta Medika u Beogradu

Beograd – Zemun

NOVA ADRESA

Glavna 13M

Radno vreme

Radno vreme Zavoda

Ponedeljak - petak 7-21

Subota 8-15

Radno vreme Medicine rada

Ponedeljak - subota 8-12

Ponedeljak - petak 16-20

Kako doći do nas?

Glavna 13M,

11000

Beograd

Otvori Google Mapu

Tu smo za vas

Ako želite da zakažete pregled u jednom od naših odeljenja, možete koristiti naš online sistem za zakazivanje. Molimo imajte u vidu da se ne mogu sve naše usluge zakazati online. Ukoliko ne nalazite uslugu koja vam je potrebna, molimo kontaktirajte sa nama putem telefona.

    Zakažite pregled za

    bol u leđima

    bol u grudima

    bol u stopalima

    Pogledajte usluge koje nudimo