Korekcija daltonizma i Zavod Egzakta Medika

Korekcija daltonizma i Zavod Egzakta Medika

Uz pomoć specijalnih Colorlite naočara namenjenih za korekciju kolornog vida (daltonizam), koje su se pokazale kao NAJBOLJE U SVETU, uspešno vršimo korekciju daltonizma (slepilo za boje) kod osoba koje ne vide crvenu i zelenu boju (protanomalija i deuteranomalija). Uspešno smo korigovali daltonizam kod preko 2000 pacijenata iz celog regiona. Stepen korekcije daltonizma uz pomoć Colorlite naočara kod većine naših pacijenata, iznosi i do 100%

Naš cilj je da osobama sa poremećajem kolornog vida (daltonizam), korigujemo vid za boje uz pomoć specijalno patentiranih Colorlite naočara za korekciju daltonizma. Uspešno korigujemo daltonizam za crvenu i zelenu boju (protanomalija i deuteranomalija) kod preko 99% pacijenata, gde stepen korekcije dostiže cifru od 100% kod većine naših pacijenata. Colorlite naočare za korekciju daltonizma proizvode se na teritoriji Evropske Unije i zvanično su medicinsko sredstvo za korekciju daltonizma u celoj EU. Colorlite naočare, pokazale su se kao najbolje naočare za korekciju daltonizma u svetu.

ZAVOD EGZAKTA MEDIKA I COLORLITE

Zavod Egzakta Medika, kao zdravstvena ustanova čija je ciljna grupa radno aktivno stanovništvo, aktivno radi na dijagnostici i lečenju kako odraslih, tako drugih posebno rizičnih grupa stanovništva. Pacijentima sa daltonizmom pružamo dobru dijagnostiku i uspešnu korekciju kolornog vida (većina naših pacijenata uz pomoć Colorlite naočara postiže korekciju i do 100%). Možemo se pohvaliti da smo u tome veoma uspešni. O tome svedoče brojni zadovoljni pacijenti, kojima smo veoma uspešno korigovali kolorni vid uz pomoć Colorlite naočara za korekciju kolornog vida.

 

Više o daltonizmu i zakazivanje pregleda na web sajtu: www.daltonizam-srbija.com